Varför jag gör detta?

 

Jag tror att man startar allt av en anledning. Min anledning för att starta detta var för att jag fick en dotter och fick upp ögonen för hur mycket skadliga ämnen som vi varje dag smörjer in kroppen med utan att veta hur det påverkar oss. Utöver det kände jag att jag ville göra något för att bidra till det positiva miljöarbete som jag ändå tycker sker runt om i världen.

Min målsättning är att enbart sälja svensktillverkade produkter som är utan skadliga ämnen för kroppen. På så sätt kan jag stötta alla de små tillverkarna som vill göra en förändring och samtidigt genom att bara köpa svenskt kan jag vara med minska på transporterna.

När min dotter är tillräckligt gammal för att börja använda olika skönhetsprodukter då ska det på alla områden finns likvärdiga produkter som är naturligt utvecklade utan gifter.

Mot en grönare och skönare framtid!

header1